Khas untuk ibu yang bakal melahirkan dan berpantang...

Mesti ibu-ibu tengah risau atau takut kan?

😟 Risau salah teran, habis koyak kat bawah ni.. Berjahit banyak nanti, mesti ngilu dan susah bergerak..

😟 Takut emosi terganggu sb sakit, penat jaga anak, lepastu mungkin bengkak susu lagi...

Tonton Video Dibawah Kejap..

TAHUKAH ANDA...

Semua masalah diatas perlu dielakan supaya emosi si ibu terjaga, terutamanya selepas bersalin. Emosi yang tidak dijaga boleh menyebabkan terjadinya meroyan.

BAHAYA TAW MEROYAN NI!

Tolong elakkan kejadian ini dari berlaku !! 😭

Beribu TIPS RAHSIA untuk melalui moment kehamilan & kelahiran yang indah, antaranya :

BERSALIN TANPA KOYAK

Dahlah tengah sakit contraction, kepala pulak dok fikir nak teran cepat je bagi baby lahir! ALAMAK habislah koyak.. Sakitnya jahitan tu nanti 😭

Didalam ebook 9bulan10hari ini,, kami kongsikan TIPS untuk bersalin tanpa koyak, tanpa stress..Sangat berguna untuk ibu-ibu, terutamanya yang baru pertama kali bersalin..

BERPANTANG DENGAN GEMBIRA

Selalu dengar orang kata, berpantang ni memenatkan, stress, dan tak seronok kan? Sakit koyak bersalin/ luka czer, bengkak susu, bayi asyik menangis, itu belum campur lagi tekanan dari luar 😣

Didalam ebook 9bulan10hari ini, kami kongsikan TIPS untuk mengawal emosi dan CARA untuk menikmati waktu pantang yang betul.. Ibu dan Bapa, keduanya pasti lebih tenang dan gembira..

SUSU MELIMPAH-RUAH

Ibu-ibu pastinya sangat tertekan bila mengalami masalah berkenaan susu ini. Susu tak cukup, tak tahu teknik latching yang betul, mahupun bengkak susu. Efeknya, samada bayi tak kenyang ataupun ibu yang tertekan 😞

Didalam ebook 9bulan10hari ini, kami kongsikan juga TEKNIK untuk breastfeeding yang betul, TIPS untuk meriahkan susu, insyallah ada rezeki susu yang melimpah ruah untuk anaknda kesayangan kita, amin..

P/s : Ilmu-ilmu sahih ini didedahkan secara terperinci oleh Pakar-pakar O&G taw 😇

Antara Pakar & Ilmuwan Yang Menyumbang Dalam Ebook 9Bulan10hari ini

arshad-5-moment-578x325

Jangan ‘MAIN GOOGLE’ untuk cari ilmu kehamilan. Kalau salah ilmu, ia boleh meragut nyawa tanpa sedar! Perlu faham juga, bagaimana untuk hamil. Penyakit rahim adalah salah satu punca utama wanita-wanita zaman sekarang sukar hamil

Prof Dato' Dr Hamid Arshat

Pakar O&G No.1 Malaysia

Siti Mariam Ali

Sebab utama ramai ibu tak dapat menyusukan anak sehingga usia anak 2 tahun adalah kurangnya ilmu. Ibu mudah putus asa setiap kali diuji susu drop. Ditambah tekanan orang sekeliling, ramai ibu gagal teruskan penyusuan. Ebook 9Bulan10Hari ada panduannya.

Pn Siti Mariam Ali

Pakar Penyusuan Susu Ibu

Asmadi-1-moment-1014x570_Result

Isteri rindu ingin rapat dengan suami. Jika berada di rumah, isteri diselubungi masalah dengan pelbagai urusan penjagaan rumah. Jadi para suami, bawalah isteri keluar berjalan sebab isteri sangat rindukan masa berdua bersama.

Dr Tengku Asmadi

Pakar Motivasi & Keluarga

Dan ramai lagi

Seramai lebih

0

Ibu-ibu telah berjaya melahirkan anak TANPA KOYAK TANPA JAHIT & GEMBIRA semasa berpantang , dengan Panduan & Tips dari ebook 9bulan10hari ini 😊

BESTNYA MENGANDUNG & BERSALIN KALINI!

Rasa macam nak mengandung lagi esokk 😁😁😁

BELI EBOOK KEHAMILAN & KELAHIRAN YANG INDAH,

Kehamilan Yang Indah

Kelahiran Yang Indah

DAPAT SEKALI EBOOK KEHAMILAN PERKAHWINAN, RUQYAH, KEHAMILAN, BERPANTANG, MENYUSUKAN & MENDIDIK ANAK-ANAK HANYA DENGAN RM179 SAJA!!! BERBALOI KAN?? 😍😍

Perkahwinan & Rumahtangga

Ruqyah

Merancang Kehamilan

Berpantang & Peranan Suami

Penyusuan Susu Ibu

Penjagaan Bayi & Mendidik Anak

HARGA ISTIMEWA PAKEJ KOMBO 8 EBOOK + 90 Video Dalam satu

PAKEJ KOMBO

8 EBOOK + 90 VIDEO
RM632
179 RM
  • Pakej Ebook 1 - Perkahwinan & Rumahtangga
  • Pakej Ebook 2 - Ruqyah
  • Pakej Ebook 3 - Merancang Kehamilan
  • Pakej Ebook 4 - Kehamilan Yang Indah
  • Pakej Ebook 5 - Kelahiran Yang Indah
  • Pakej Ebook 6 - Berpantang & Peranan Suami
  • Pakej Ebook 7 - Penyusuan Susu Ibu
  • Pakej Ebook 8 - Penjagaan Bayi & Mendidik Anak
Popular

" Seronok bila ada ilmu. Kalau tak, meneran sampai koyak,emosi memang kelaut sampai anak yang lahir pun kuat menangis. Tak sanggup!
Nasib baik sempat khatam Ebook 9bBulan10hari..

Percayalah..
Dengan ilmu ini, mommy akan melahirkan anak tanpa koyak & ceria semasa berpantang!!!"

Soalan FAQ

Klik icon + Untuk Jawapan

Kami faham yang anda boleh google sewenang-wenangnya untuk ilmu-ilmu ini. Tetapi berdasarkan pencarian kami, hampir lebih 50% fakta diluar sana adalah sangat salah! Dan beberapa ‘ilmu’ yang digoogle ini, telah mengakibatkan bahaya kepada ibu dan anak itu sendiri. Kami doakan tuan/puan akan sentiasa dijauhkan daripada semua perkara-perkara yang tidak diingini. Aamiin.

Kesemua package-package yang ditawarkan diatas adalah dalam bentuk digital. Untuk mendapatkan buku dalam bentuk fizikal yang ingin dipos kepada anda. Boleh didapati dengan menekan link ini. Beli buku 9bulan10hari. 

Selesai sudah pembelian anda, secara automatik anda akan mendapat link ebook dan video ke dalam email anda. Jadi pastikan anda memberikan alamat email yang sah ya. 

Adalah dilarang sesama sekali anda berkongsikan Ebook dan video ini dengan mana-mana pihak. Kami mengharamkan segala ilmu jika anda berkongsikan dengan sesiapa. Akan tetapi dibolehkan dan sangat digalakkan untuk berkongsi antara suami isteri. 

Di dalam setiap ebook kami, kesemua ilmu ada dimasukkan sekali peranan suami sekali. Adakala kita sebagai isteri mungkin tidak faham bagaimana ingin membuatkan suami faham apa yang kita lalui. Tetapi rata-rata ibu kongsikan apabila suami membaca & memahami konten dari 9bulan10hari, mereka akan sangat berubah disebabkan ilmu-ilmu ini datangnya dari pakar-pakar dan sahih. 

Jika anda memiliki buku 9bulan10hari edisi pertama, ilmu-ilmu didalam ebook ini adalah jauh lebih komprehensif dan sangat banyak. Jadi sangat digalakkan untuk mendapatkan ebook ini. Jika anda memiliki buku 9bulan10hari edisi kedua, ebook ini adalah hampir sama dengan edisi kedua dan good news ada extra video dan ebook ini boleh dibaca dan merujuk ilmu sahih dimana sahaja.