PERHATIAN! BACA JIKA NAK BERSALIN TANPA KOYAK!!

SERIK BERSALIN SAMPAI KOYAK! PERIT! EMOSI DROP HABIS! & PANTANG PUN JADI SUSAH!

“Bila koyak masa bersalin, luka mentah & darah nifas akan buat kita tak selesa. Dengan bengkak susu lagi. Emosi kita akan jadi drop sebab sakit”

Nah! Baca ilmu dalam Ebook ni kalau taknak bersalin koyak! Beribu panduan ketika hamil, bersalin, pantang & menyusu dengan best!

ebook.png

TAHNIAH! Anda juga akan bersalin tanpa koyak, PANTANG DENGAN INDAH, SUSU IBU PUN MELIMPAH. YEAYYY!!

“Dulu masa anak pertama bersalin koyak, perit rasa. Nak membuang pun takut. Dengan bengkak susunya. Memang tak best! Sekarang tengah pantang anak kedua rasa enjoy je sebab dah ada ilmu ilmu dalam Ebook ni

Pantang 2
pantang 3 new
Pantang 4 new

Percayalah... Dengan ilmu ini, mommy akan melahirkan anak tanpa koyak & ceria semasa berpantang!!!

kugii

BONUS!! BELI EBOOK KELAHIRAN YANG INDAH, DAPAT FREE 7 EBOOK HANYA DENGAN HARGA RM179 SAJA!!!! BERBALOI KAN!

BUKAN TU SAJA ANDA SIAP AKAN DAPAT 90 VIDEOS DARI PAKAR-PAKAR YANG HEBAT INI !!

Soalan FAQ

Klik icon + Untuk Jawapan

Kami faham yang anda boleh google sewenang-wenangnya untuk ilmu-ilmu ini. Tetapi berdasarkan pencarian kami, hampir lebih 50% fakta diluar sana adalah sangat salah! Dan beberapa ‘ilmu’ yang digoogle ini, telah mengakibatkan bahaya kepada ibu dan anak itu sendiri. Kami doakan tuan/puan akan sentiasa dijauhkan daripada semua perkara-perkara yang tidak diingini. Aamiin.

Kesemua package-package yang ditawarkan diatas adalah dalam bentuk digital. Untuk mendapatkan buku dalam bentuk fizikal yang ingin dipos kepada anda. Boleh didapati dengan menekan link ini. Beli buku 9bulan10hari. 

Selesai sudah pembelian anda, secara automatik anda akan mendapat link ebook dan video ke dalam email anda. Jadi pastikan anda memberikan alamat email yang sah ya. 

Adalah dilarang sesama sekali anda berkongsikan Ebook dan video ini dengan mana-mana pihak. Kami mengharamkan segala ilmu jika anda berkongsikan dengan sesiapa. Akan tetapi dibolehkan dan sangat digalakkan untuk berkongsi antara suami isteri. 

Di dalam setiap ebook kami, kesemua ilmu ada dimasukkan sekali peranan suami sekali. Adakala kita sebagai isteri mungkin tidak faham bagaimana ingin membuatkan suami faham apa yang kita lalui. Tetapi rata-rata ibu kongsikan apabila suami membaca & memahami konten dari 9bulan10hari, mereka akan sangat berubah disebabkan ilmu-ilmu ini datangnya dari pakar-pakar dan sahih. 

Jika anda memiliki buku 9bulan10hari edisi pertama, ilmu-ilmu didalam ebook ini adalah jauh lebih komprehensif dan sangat banyak. Jadi sangat digalakkan untuk mendapatkan ebook ini. Jika anda memiliki buku 9bulan10hari edisi kedua, ebook ini adalah hampir sama dengan edisi kedua dan good news ada extra video dan ebook ini boleh dibaca dan merujuk ilmu sahih dimana sahaja.